woensdag 6 juli 2022 01:03
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
9 juni 2022

De Kustwacht pakt groot uit tijdens Velas Latinoamérica Curaçao. Op vrijdag en zaterdag staan een aantal demonstraties op het programma, waaronder een presentatie op zee.

De demonstraties starten met een fly-by van het patrouillevliegtuig van de Kustwacht in de buurt van de Sint Annabaai. De Kustwacht en Defensie laten zien hoe ze optreden tijdens bijvoorbeeld counterdrugs operaties.

In het Defensiedorp staat een tent waar bezoekers voor informatie terecht kunnen over de Kustwacht en kunnen geïnteresseerde jongeren informatie krijgen over de kustwachtopleiding. Daarnaast is er de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen op de cutter Jaguar en om de andere boten van Defensie te bezichtigen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram