vrijdag 29 september 2023 15:33
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
9 juni 2022

De Statenleden hebben deze week gediscussieerd over de vele dienstreizen die de afgelopen tijd hebben plaatsgevonden. Dat meldt het Antilliaans Dagblad. De komende week vertrekken er drie Statenleden naar Jamaica en twee Statenleden naar Atlanta. 

Statenlid Gilbert Doran (MFK) vindt dat de dienstreizen een verkeerd signaal afgeven ten tijde van een financiële crisis. Daarnaast vraagt Doran zich af wat de dienstreizen de gemeenschap concreet opleveren, zelf zegt hij niets terug te zien als resultaat ervan. 

Parlementariër Gwendell Mercelina (PNP), die op beide reizen mee wil gaan, zegt dat er een post op de begroting is voor reizen die alle Statenleden hebben goedgekeurd. Mercelina benadrukt wel dat er meer transparantie nodig is over de reizen en er van elke reis verslag moet worden gedaan.  

De Staten zijn uiteindelijk akkoord gegaan met de dienstreizen naar Jamaica en Atlanta komende week.

-- Advertentie --

One comment on “Dienstreizen Statenleden ter discussie”

  1. Schaamteloos volk dit.
    En dat terwijl 1/4 van de mensen onder de armoedegrens ligt.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram