zondag 2 april 2023 05:22
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
9 juni 2022

Het Curaçaose voetbalteam speelt vanavond tegen Canada in de Concacaf Nations League. Vijf jaar geleden verloor Curaçao met 2-1 van Canada, sindsdien hebben de twee teams niet meer tegen elkaar gespeeld. 

Het Canadese team ging maandag in staking, waardoor de wedstrijd tegen Panama niet door kon gaan. De voetballers staakten uit onvrede over de financiële afspraken met de nationale bond en weigerden de vriendschappelijke wedstrijd te spelen. 

De wedstrijd tegen Curaçao gaat wel door. De verkoopprijs van de toegangskaarten is aanzienlijk gedaald. Twee kaarten worden nu verkocht voor de prijs van één kaart.  De wedstrijd begint om 22.30 uur in het BC Place stadion in Vancouver.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram