donderdag 7 juli 2022 00:26
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
9 juni 2022

De baretuitreiking van het SVT (Sociaal Vormingstraject) heeft donderdag plaatsgevonden. Volgens Defensie Caribisch gebied hebben de deelnemers de afgelopen vier maanden hard gewerkt om tot dit punt te komen.

De stichting Proyekto ‘Un Komienso Nobo’ verzorgt samen met Defensie deze opleiding. Jongeren zonder een startkwalificatie of die in aanraking zijn gekomen met justitie worden hierbij geholpen om een goede kans te maken op een beter toekomstperspectief. 

De volgende fase uit de SVT-opleiding bestaat uit een leerwerktraject bij lokale bedrijven, met terugkomdagen op Marinekazerne Suffisant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram