donderdag 7 juli 2022 00:12
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Redactie Nu.cw
|
9 juni 2022

Aqualectra wil jongeren bewust maken van het voorrecht en de omgang met schoon drinkwater. Het nutsbedrijf en Stichting D-TAP zijn daarom een samenwerking aangegaan om de bewustwording van waterverbruik onder de jongeren te vergroten. 

Aqualectra heeft een bewustwordingscampagne gelanceerd voor scholieren, waarbij het gebruikmaken van duurzame waterflessen wordt aangemoedigd. Het doel is om informatie, historie en kennis over water en waterproductie door te geven aan de jongeren. Ook worden de jongeren gestimuleerd vaker water te drinken vanwege gezondheidsredenen.

De bewustwordingscampagne van Aqualectra en D-TAP gaat begin volgend schooljaar van start

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram