donderdag 7 juli 2022 00:53
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
7 juni 2022

De Hoge Raad in Nederland heeft het beroep van George Jamaloodin verworpen. Hiermee blijft de veroordeling van dertig jaar gevangenisstraf voor het uitlokken van de moord op Helmin Wiels in stand.

Volgens het hof op Curaçao zat Jamaloodin achter moord op Wiels, die tegen betaling zou hebben plaatsgevonden. Jamaloodin bleef betrokkenheid bij de moord ontkennen en noemde het onderzoek naar de moord eenzijdig. Volgens de Hoge Raad raad zijn deze klachten ongegrond en blijft zijn straf staan.

Pueblo Soberano-leider Helmin Wiels werd op 5 mei 2013 neergeschoten op het strand van Marie Pampoen. Wiels deed onderzoek naar de loterijverkoop op het eiland. Jamaloodin is de halfbroer van Robbie Dos Santos, één van de grootste loterijbazen op het eiland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram