zondag 21 juli 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Het Curaçaos elftal gisteravond heeft in revanche op Honduras met 1-2 gewonnen in de Concacaf Nations League. Curaçao verloor afgelopen vrijdag nog van hetzelfde team met 0-1 in het Ergilio Hato stadion.

Curaçao kwam in de eerste helft op 0-1 voorsprong te staan dankzij een doelpunt van Leandro Bacuna. In de tweede helft volgde de 0-2 van Anthony van der Hurk. In de laatste seconden van de wedstrijd wist Honduras toch nog een tegendoelpunt te scoren,waarmee de eindstand van 1-2 beslist werd. Bondscoach Art Langeler is blij met de overwinning en zegt enorm trots te zijn om het Curaçaos elftal te mogen coachen. 

De volgende wedstrijd voor Curaçao  in de Concacaf Nations League is aanstaande donderdag tegen Canada om half elf ‘s avonds in Vancouver.