woensdag 7 juni 2023 13:35
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Redactie Nu.cw
|
6 juni 2022

De rode vloeistof die in de baai van Marie Pampoen te zien was, is niet giftig. Dat laat Gabriel Murray, sectordirecteur Landbouw, Milieu en Natuur, weten aan het Antilliaans Dagblad. De substantie wordt op dit moment onderzocht door het Analytisch Diagnostisch Centrum (ADC). 

De stof werd enkele dagen geleden aangetroffen in het water en loste toen vanzelf op. Volgens Murray zou het niet gaan om een toxische stof, maar verder onderzoek volgt nog. Ook is nog niet bekend hoe de vloeistof in het water terecht is gekomen. 

Buurtbewoners zouden twee weken geleden twee mannen hebben gezien die in een witte truck het strand op reden en twee blauwe vaten leegden in zee.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram