donderdag 7 juli 2022 00:31
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
6 juni 2022

Selikor is in samenwerking met het ministerie van Gezondheid, Milieu en Natuur (GMN) de grote schoonmaakactie ‘Ban Limpia Korsou’ gestart.

De vuilnisdienst start met schoonmaakwerkzaamheden in verschillende wijken en bij de hoofdwegen. Daarbij worden ook bomen en takken verwijderd die het verkeer hinderen. Samen met het ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) wordt de schoonmaak van de rooien en stranden gecoördineerd.

Daarnaast zal Selikor extra services aanbieden. Zo wordt het grofvuil van inwoners nu twee keer per maand opgehaald, in plaats van één keer. Ook de hoeveelheid afval die burgers gratis bij de Landfill kunnen brengen wordt verhoogd. Op dit moment mogen inwoners jaarlijks 1.000 kilo afval gratis bij de stort inleveren. Het maximum wordt verhoogd naar 2.000 kilo per jaar.

Selikor rekent op de hulp van de gemeenschap om de actie op een succesvolle en verantwoordelijke manier uit te voeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram