donderdag 7 juli 2022 00:06
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Redactie Nu.cw
|
6 juni 2022

Aqualectra is sinds maandag ook via Whatsapp bereikbaar. Het nutsbedrijf lanceert het nieuwe communicatiekanaal ‘Mi Aqualectra Whatsapp’. Dit is het eerste product dat voortkomt uit het digitale plan voor dit jaar. 

Klanten kunnen via Whatsapp in minder dan twee minuten hun laatste maandoverzicht opvragen. Dit is ook nog steeds mogelijk via het digitale platform MiKuenta. Om in contact te komen met Aqualectra kunnen klanten een QR-code scannen of een Whatsapp-bericht sturen naar +5999 563 0135.

Aqualectra heeft het digitale plan opgesteld om de klantenservice te verbeteren. Het bedrijf zegt dat er een nieuw tijdperk is aangebroken met Mi Aqualectra Digitaal, waarbij het klantcontact wordt verbeterd en daarmee de kwaliteit van leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram