donderdag 7 juli 2022 01:35
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
5 juni 2022

De Nederlandse organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek organiseert voor de tweede keer de Week van het Caribisch Onderzoek. Het evenement begint maandag 13 juni en duurt tot en met vrijdag 17 juni.

Geïnteresseerden in Caribische wetenschappen kunnen zich aanmelden voor vijf dagdelen die bestaan uit lezingen, paneldiscussies, cultureel entertainment en netwerkmomenten. Het programma vindt geheel online plaats en start om 08.00 ’s ochtends op de eilanden en om 14.00 uur in Nederland. 

Er komen veel verschillende onderwerpen aan bod tijdens de week, zoals veerkrachtige samenlevingen, natuurbescherming, klimaat, gezondheidszorg en dekolonisatie. Deelname is gratis en registratie kan via de website https://www.nwo.nl/dcrw.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram