zondag 4 juni 2023 14:15
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
3 juni 2022

De man die dinsdag vermoedelijk zijn vrouw doodschoot bij een snèk in Montaña Rei heeft zich gemeld bij de politie. De 50-jarige man is na zijn verklaring aangehouden.

Het 49-jarige slachtoffer Niurka Padilla Fernandez Martina werd dinsdagavond dood gevonden in een plas met bloed. Uit het eerste onderzoek bleek dat het slachtoffer even daarvoor ruzie had met haar partner. Tijdens de ruzie hebben verschillende getuigen een schot gehoord. 

De man is vervolgens gevlucht en was spoorloos. Op social media hadden bekenden van het slachtoffer 50.000 gulden uitgeloofd voor informatie die zou leiden naar zijn arrestatie. Twee dagen later meldde de man zich zelf bij de politie. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram