woensdag 6 juli 2022 01:12
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
3 juni 2022

De brandweer heeft donderdag een chauffeur die betrokken was bij een ongeluk bevrijdt uit zijn auto. De minivan kwam in botsing met een vrachtwagen op de Jan Noorduynweg, waarbij de bestuurder van het busje bekneld raakte.

Uit de eerste verklaringen van de chauffeur blijkt dat hij een black-out zou hebben gehad. Hij kwam op de andere weghelft terecht en reed tegen de zijkant van de truck aan. De brandweer moest de cabine van de minivan open knippen, om de bestuurder uit de auto te halen.

De man is na de bevrijding onderzocht door het ambulancepersoneel en naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

Beeld: Extra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram