donderdag 7 juli 2022 01:21
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
2 juni 2022

Het orkaanseizoen van dit jaar wordt heftiger dan de voorgaande jaren, zo verwacht de Meteorologische Dienst Curaçao. De overheid gaf donderdag een persconferentie waarin ze toelichting gaven over het rampenplan.

De overheid wil burgers op tijd kunnen waarschuwen, waardoor de nodige voorbereidingen snel getroffen kunnen worden. De Meteo zal ook waarschuwen, onder andere op social media. Aan de hand van gekleurde boodschappen worden mensen op de hoogte gesteld van actuele situaties. 

Om Curaçao nog beter voor te bereiden zullen er fondsen beschikbaar komen om de brandweer beter uitgerust te krijgen en er zal een crisiscentrum komen op en voor het eiland. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram