woensdag 6 juli 2022 23:58
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Redactie Nu.cw
|
2 juni 2022

De ministerraad heeft integraal toegestemd met het voortzetten van verdere onderhandelingen met de door de directeur van RdK voorgestelde ‘preferred bidder’. De speciaal aangestelde headhunting commissie heeft hierbij de voorkeur uitgesproken voor Luis Giusti, de voormalig president van PdVSA. 

De regering geeft aan dat het proces nu wordt gevolgd volgens de voorgeschreven procedure. Dit houdt in dat er een vergadering moet plaatsvinden waarbij de aandeelhouders zowel de Raad van commissarissen als de directeur van RdK informeren over hun standpunt.

De regering hoopt op een goede samenwerking tussen betrokkenen in het traject, zodat de een nieuwe exploitant de raffinaderij zo snel mogelijk kan heropenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram