donderdag 30 maart 2023 16:10
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
1 juni 2022

Het Sandals Royal Resort is woensdag officieel geopend en heeft de allereerste gasten ontvangen. Het resort opent bijna twee maanden na de oorspronkelijke openingsdatum. 

De oorspronkelijke openingsdatum stond op 14 april, maar moest uitgesteld worden omdat bouwmaterialen niet geleverd werden. De officiële feestelijke opening van het luxe resort vindt vrijdag plaats, dan wordt ook het openingslint doorgeknipt. 

Sandals royal Curaçao is het zestiende Sandals resort op de wereld en het eerste op Curaçao. Het hotel beschikt over 351 kamers en is gelegen op 44 hectare grond van het 3.000 hectare beschermde natuurgebied van het Santa Barbara landgoed.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram