donderdag 7 juli 2022 00:25
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
1 juni 2022

De regering zal woensdag een standpunt innemen met betrekking tot hun voorkeur voor een nieuwe operator voor de raffinaderij. Dat zei Premier Gilmar ‘Pik’ Pisas (MFK) dinsdagavond op TV Direct. 

Pisas laat weten dat de regering een top drie bekend zal maken in hun voorkeur voor een nieuwe operator. Het gaat daarbij om drie partijen: Luis Giusti, de voormalig president van PdVSA, de Braziliaanse Roberto Viana, eerder partner van Corc, en de Indiase Essar-group. 

De Raad van Commissarissen (RvC) van de raffinaderij liet al eerder weten voorkeur te hebben hebben voor Viana. De speciaal aangestelde headhunting commissie van de overheid zou echter naar verluidt Giusti als ‘preferred bidder’ willen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram