donderdag 7 juli 2022 01:36
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
1 juni 2022

Curaçao Tourist Board (CTB) krijgt na twee jaar weer een nieuwe regional manager voor Noord-Amerika en Canada. Jacqueline Sybrandy-Held zal het CTB-team versterken als nieuwe regional manager. Dat melden ingewijden tegenover Nu.cw.

De vorige regional manager van Noord-Amerika Andre Rojer stapte over naar Zuid-Amerika. De positie werd vervolgens twee jaar lang niet vervuld als gevolg van de coronacrisis. Met de komst van Sybrandy-Held is het team nu weer compleet.

CTB heeft meerdere regional managers, waaronder de regional manager Europe en Zuid-Amerika. De regional managers zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de marketingstrategie en het marketingplan in hun regio.

Het doel is om de bekendheid van Curaçao in bestaande en nieuwe regio's te ontwikkelen en markten te vergroten. Verder is de regional manager verantwoordelijk voor de aansturing van het kantoor in hun regio.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram