woensdag 6 juli 2022 22:21
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
30 mei 2022

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 21-jarige man uit Rotterdam aangehouden vanwege betrokkenheid bij de dood van een 34-jarige Shantienne Frans. De Curaçaoënaar kwam om het leven na een schietpartij in de wijk Feijenoord.

Op 22 mei kreeg de politie rond middernacht meerdere telefoontjes dat zij schoten hadden gehoord. Een buurtbewoner heeft de liquidatie gefilmd. Op de beelden is te zien hoe de schutter Frans van dichtbij beschiet. De dader is er daarna vermoedelijk vandoor gegaan in een grijze auto De hulpdiensten konden niks meer voor het slachtoffer betekenen, hij overleed ter plaatse.

De politie sluit meer aanhoudingen niet uit en roept getuigen op om zich te melden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram