vrijdag 29 september 2023 05:56
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Redactie
|
30 mei 2022

Het coronavaccinatiecentrum in Otrobanda verhuist maandag naar het G&Gz gebouw in Zaquito. Het laten vaccineren tegen Covid-19 is dan alleen nog mogelijk aan de Piscaderaweg 49 op de afdeling infectieziektebestrijding. 

Maandag is het vaccinatiecentrum gesloten vanwege de verhuizing, maar vanaf dinsdag is het weer mogelijk om een vaccinatie, booster of herhaalprik te laten zetten op de nieuwe locatie. Dit kan elke maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen acht uur ‘s ochtends en twaalf uur ‘s middags en van half twee tot vijf uur ‘s middags. 

Vaccineren kan nog steeds zowel op afspraak als via de ‘walk-in’ mogelijkheid. Een afspraak maken kan via de website www.bakuna.cw.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram