donderdag 7 juli 2022 00:04
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Redactie Nu.cw
|
30 mei 2022

Bekende Curaçaose honkballers inzetten om meer Amerikaanse toeristen naar Curaçao te krijgen. Dat is het plan van Minister van Economische Ontwikkeling Ruisandro Cijntje (PNP) in samenwerking met de Curaçao Tourist Board (CTB). 

Cijntje en CTB-vertegenwoordigers reizen van 24 tot en met 26 juni af naar Atlanta waar de Curaçao Nights with the Braves’ worden georganiseerd. Hier zullen promotieactiviteiten plaatsvinden en wordt er gekeken naar de mogelijkheden om meer vluchten van de VS naar Curaçao te plannen. Bekende Curaçaose spelers bij de Braves als Andruw Jones, Kenly Jansen en Ozzie Albies kunnen daarbij ingezet worden om de aantrekkingsrol te vervullen, zo meldt Cijntje in het Antilliaans Dagblad.

De minister geeft aan dat Statenleden kunnen meereizen op kosten van de Statenbegroting om ‘zodoende meer inzicht te krijgen in het toeristische beleid.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram