donderdag 7 juli 2022 00:09
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Rick Hart
|
28 mei 2022

De KLM vlucht van vrijdagavond is flink vertraagd. Door technische problemen kon de vlucht niet vertrekken. KLM-regiomanager Dirk Buitelaar zegt tegen Nu.cw dat de vlucht zaterdagavond om 21.00 zal vertrekken.

De passagiers werden onaangenaam verrast toen ze op het punt van boarden stonden. "De vlucht had te kampen met een technische vertraging", aldus Buitelaar. Wat de precieze oorzaak van de vertraging is, wil de regiomanager niet zeggen. De passagiers werden vervolgens ondergebracht in hotels.

"Alle klanten die hun email en mobiele nummers in hun boeking hebben staan, hebben gisteravond een bericht ontvangen met de nieuwe vertrek- en aankomsttijden van de vertraagde vlucht", zegt Buitelaar.

De regiomanager verwacht geen verdere vertraging.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram