woensdag 6 juli 2022 23:58
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Rick Hart
|
28 mei 2022

Electronica- en witgoedbedrijf Polytronica is vol lof over de brandweer. Het bedrijf kampte donderdagavond met een korte maar hevige brand waardoor volgens ingewijden desondanks een aanzienlijk deel van de inventaris verloren ging.

De brandweer rukte massaal uit na de melding van brand bij Polytronica. Maar liefst zeven brandweermannen waren ter plaatse. "Door kordaat ingrijpen van de brandweer werd voorkomen dat de brand zich uitbreidde naar de winkel", aldus een betrouwbare bron. "De brandweer sleepte zelfs wasmachines naar buiten om goed te kunnen blussen".

Het bedrijf had onlangs nog te kampen met diefstal waarbij elektronische apparatuur werd buit gemaakt. Ondanks de tegenslagen is het bedrijf vastberaden en zaterdag alweer opengegaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram