donderdag 7 juli 2022 00:11
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
27 mei 2022

Staatssecretaris van Koninkrijksrelaties Alexandra van Huffelen (D66) kijkt terug op een bijzondere week. Ze bracht de afgelopen dagen een bezoek aan Aruba en Curaçao en verblijft momenteel op Sint Maarten.

Eerder gaf Van Huffelen al aan dat de focus lag op het ontmoeten van mensen die op de eilanden wonen. “We zijn er als bestuurders voor hen en niet andersom. Dat betekent concreet dat ik niet alleen met politici in gesprek wil”, aldus de staatssecretaris.

In een videoboodschap vertelt Van Huffelen over haar bezoek aan de eilanden. Zo sprak ze onder meer met vrijwilligers, politici en ondernemers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram