donderdag 7 juli 2022 01:34
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
27 mei 2022

De Kustwacht heeft donderdagochtend een go-fast met een lading van ruim 1.000 kilo cocaïne onderschept. Het Kustwacht Operatie Centrum detecteerde een verdacht vaartuig en stuurde er direct een helikopter op af.

De helikopter kreeg assistentie van de cutter Jaguar en een Metal Shark patrouilleboot van de Kustwacht. Op de go-fast zaten drie mannen, twee Colombianen en een Dominicaan. Aan wal bleek dat de mannen pakketten met vermoedelijk drugs vervoerden. Na onderzoek bleek het inderdaad om drugs te gaan. 

De drie mannen en de drugspakketten zijn aan het Korps Politie Curaçao overgedragen voor verder onderzoek. De lading van 1.112 kilo cocaïne is inmiddels vernietigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram