dinsdag 12 september 2023 09:54
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
26 mei 2022

Verpleeghuizen zijn voor een groot deel afhankelijk geworden van gelddonaties, dat meldt Caribisch Netwerk. Het tekort aan overheidssubsidie is zo groot, dat ouderen hun maaltijd zelfs zouden moeten delen. Ook zou het voor verplegers normaal zijn geworden om op straat geld te vragen voor de ouderen. Verzorgingstehuis Betèsda heeft dit jaar alleen al via collectes zo’n 25.000 gulden moeten inzamelen. Volgens directeur Natasha Rog betaalt de overheid een bedrag dat alleen de operationele kosten en het onderhoud van het gebouw dekt. Ook de stichting Birgen di Rosario, die vijf verpleeghuizen beheert, begint opnieuw met een crowdfunding

-- Advertentie --

One comment on “Verpleeghuizen afhankelijk van donaties”

  1. Schaamteloos hoe men met onze bejaarden omgaat!
    Niemand die naar iemand omkijkt.
    Berguensas!

magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram