woensdag 6 juli 2022 17:30
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
25 mei 2022

Ritz Residence moet 350.000 gulden betalen aan aannemersbedrijf LB Constructie. Dit is de uitkomst van de arbitragezaak die het aannemersbedrijf heeft aangespannen.

De zaak gaat om de bouw van Ritz Residence. Dit zijn vijf appartementenblokken achter Ritz Village in Scharloo van ondernemer Hans Robben. Ritz Residence betaalde lange tijd de rekeningen van het aannemersbedrijf niet.

LB constructie besloot toen te stoppen met de bouwwerkzaamheden. Het bedrijf wilde alle openstaande facturen via bemiddeling op eisen. Volgens Ritz had LB bouwfouten gemaakt en was er daardoor bouwvertraging opgelopen.

Volgens advocaat Michele Schakel-Meyer, die optreedt namens LB Constructie, is er eindelijk sprake van gerechtigheid. “LB werd op vrijwel alle punten in het gelijk gesteld, terwijl de volledige tegeneis van Ritz werd afgewezen”, aldus een persbericht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram