woensdag 6 juli 2022 18:13
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
25 mei 2022

De gemiddelde hotel- en accommodatiebezetting op Curaçao was in april zo’n 75 procent. Dit is iets minder de maand ervoor, toen die nog op ruim 77 procent lag, maar een heel goede bezetting voor de maand april. Dat blijkt uit cijfers van hospitality brancheverenigingen CHATA en CASHA. 

Opvallend is dat vooral de accommodaties met een speciale beleving het goed doen. CASHA-leden zijn positief, maar geven wel aan last hebben van de hoge prijs van vliegtickets. De prijzen van een gecombineerde pakketreis zijn vaak zo laag dat kleinere accommodaties hier niet mee kunnen concurreren. 
In 2022 betekent dit dat Curaçao in totaal een herstel heeft doorgemaakt van 89,5 procent vergeleken met dezelfde periode in 2019.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram