donderdag 7 juli 2022 01:36
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
25 mei 2022

Een delegatie van het Internationaal Monetair Fonds(IMF) heeft gisteren een bezoek gebracht aan gouverneur Lucille George-Wout. Tijdens het bezoek is gesproken over de Artikel IV missie vanuit het IMF voor 2022, hierin wordt een grondige analyse van de economie en het overheidsbeleid gedaan. 

Vorig jaar voorspelde IMF dat het toerisme op Curaçao pas in 2024 op het niveau van voor de coronacrisis zou liggen. Het IMF raadde toen aan om tot overeenkomsten te komen met de Nederlandse regering om zo verdere financiële steun binnen te halen.

Daarentegen lief IMF liet zich afgelopen jaar ook kritisch uit over het Caribisch Orgaan voor Hervorming en Ontwikkeling(Coho), omdat te strenge maatregelen de economische groei van Curaçao in de weg zouden kunnen komen te zitten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram