zondag 2 april 2023 04:57
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
24 mei 2022

Vereniging Veilig Verkeer(VVV) is bezorgd om een gevaarlijke verkeerssituatie op de Emancipatie Boulevard Dominico F. ‘Don’ Martina. VVV-voorzitter Riglène Cristina wil voetgangers alarmeren dat voorzichtigheid geboden is  bij het begaan van deze weg.

Het gaat daarbij vooral om de middenberm die van het kruispunt bij Aqualectra doorloopt tot aan de Freezone. De berm is volledig begroeid met hoge planten waardoor voetgangers slecht zichtbaar zijn en zelfs over de vangrail moeten stappen.

VVV doet nu een oproep aan Openbare Wegen om de situatie te inspecteren en te verbeteren.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram