dinsdag 30 mei 2023 20:05
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
24 mei 2022


Glasvezelnetwerk Tres Networks heet vanaf vandaag Digicel+. Het gaat hierbij niet om een overname, zo benadrukt CEO van Digicel South Caribbean, Roeland van der Hoeven. 


Tres Networks was de afgelopen jaren namelijk al onderdeel van Digicel Curaçao. Van der Hoeven zegt dat de klanten van het voormalige Tres Networks nog steeds toegang hebben tot hetzelfde netwerk met dezelfde snelheden en dekking. Ook verandert er voor huidige klanten niets in de algemene voorwaarden van hun contract.

De dienstverlening door Digicel+ wordt volgens de CEO komende tijd nog sneller, stabieler en betrouwbaarder. Ook zal Digicel+ een uitbreiding van het tv-aanbod en aantrekkelijkere pakketten gaan aanbieden. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram