dinsdag 30 mei 2023 15:27
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
24 mei 2022

Staatssecretaris van Koninkrijksrelaties Alexandra van Huffelen (D66) is maandag aangekomen op Aruba. Na het bezoek aan Aruba reist Van Huffelen door naar Curaçao en Sint Maarten.

Eerder gaf de staatssecretaris aan dat de focus ligt op het ontmoeten van mensen die op de eilanden wonen. “We zijn er als bestuurders voor hen en niet andersom. Dat betekent concreet dat ik niet alleen met politici in gesprek wil”, aldus Van Huffelen.

Daarnaast zullen ook de ontwikkelingen rond de Rijkswet COHO een belangrijk gespreksonderwerp zijn tijdens het bezoek. Op 25 mei is de staatssecretaris op Curaçao gastspreker tijdens een zakelijk ontbijt van de VBC op Curaçao.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram