vrijdag 2 juni 2023 15:12
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
24 mei 2022

De campus van de Caribbean Medical University (CMU) is verhuisd naar de nieuwe locatie aan de Pater Euwensweg, naast Corendon. De nieuwe campus moet dit jaar helemaal af zijn. Dat meldt het Antilliaans Dagblad (AD).

De studenten kunnen nog niet in het nieuwe gebouw, zij volgen vanwege het coronavirus nog steeds online hun lessen. De administratie van het CMU is al wel verhuisd. De verwachting is dat de studenten in januari in de nieuwe leslokalen zullen zitten. 

Op dit moment wordt nog flink gewerkt aan de bouwwerkzaamheden van de campus, later zal de focus meer liggen op onderkomens voor studenten op de eerste verdieping. Ook komt er een auditorium, een bibliotheek en komen er computerruimtes. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram