vrijdag 31 maart 2023 22:15
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
23 mei 2022

Het ministerie van Volksgezondheid, Milieu en Natuur waarschuwt consumenten om geen pindakaas van het merk JIF te eten. In Amerika zijn een aantal mensen ziek geworden door de Salmonella bacterie na het eten van pindakaas.

Het productiebedrijf JM Smucker Company is inmiddels een terugroepactie gestart voor pindakaasproducten met de productienummers tussen 1274425 en 2140425. Het ministerie vraagt winkeliers om hun voorraad extra goed te controleren en producten eventueel uit de schappen te halen.

Eerder deze maand werd er ook de chocolade van het merk Kinder en hummus van het merk Maza teruggeroepen. In beide producten werd een bacterie ontdekt.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram