donderdag 7 juli 2022 00:50
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
23 mei 2022

De dienst Stadstoezicht van de gemeente Den Haag heeft de Curaçaose overheid op de vingers getikt voor het verwaarlozen van het voormalig Curaçaohuis. Dat meldt website Dossier Koninkrijksrelaties.

Het Curaçaohuis was tot 2014 gevestigd in de panden Badhuisweg 173 -175. De panden zijn nog steeds eigendom van het land Curaçao. Volgens Dossier Koninkrijksrelaties hebben de achtereenvolgende regeringen geen geld uitgegeven aan het onderhoud van de villa’s.

De gemeente Den Haag zou inmiddels vrezen dat het verval ervoor zorgt dat voorbijgangers gevaar lopen. Stadstoezicht heeft de Curaçaose overheid aangespoord om op korte termijn het achterstallig onderhoud uit te voeren. Als de regering dat niet snel doet, zal de gemeente het zelf doen en de kosten op de Curaçaose regering verhalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram