zaterdag 1 april 2023 14:05
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
23 mei 2022

Bij een schietpartij in de wijk Feijenoord in Rotterdam is zondagnacht een 34-jarige man om het leven gekomen. Dat meldt de politie eenheid Rotterdam. Volgens de Extra gaat het om een Curaçaoënaar.

Rond middernacht kreeg de politie meerdere telefoontjes van mensen dat zij schoten hadden gehoord. Een buurtbewoner heeft de liquidatie gefilmd. Op de beelden is te zien hoe de schutter de man van dichtbij beschiet. De hulpdiensten konden niks meer voor de man betekenen, hij overleed ter plaatse.

De dader is er daarna vermoedelijk vandoor gegaan in een grijze auto. Niet ver van de plek waar werd geschoten, werd een brandende auto ontdekt. De politie houdt er rekening mee dat de auto verband houdt met de liquidatie.

Beeld: Jeffrey Jacobs - Nieuws op Beeld
-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram