donderdag 7 juli 2022 01:33
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
23 mei 2022

De ceremoniële zitting ter gelegenheid van het aftreden van oud-president van het Gemeenschappelijk Hof van Justitie Eunice Saleh is woensdag live te volgen. Ook zal de installatie van Mauritsz de Kort als president te zien zijn.

De Kort werd eerder dit jaar al beëdigd als president van het Gemeenschappelijk Hof van Justitie van Aruba, Curaçao, Sint Maarten en Bonaire, Sint Eustatius en Saba. Hij volgt Saleh op als president van de rechtbank. Zij maakte begin 2021 bekend niet in aanmerking te willen komen voor een verlenging van haar termijn. De Kort was voor zijn benoeming vicepresident.

De zitting is te volgen vanaf 16.15 uur op de Facebook en Youtube van het Hof. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram