dinsdag 9 augustus 2022 06:51
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
22 mei 2022

Dokter Dick van der Vaart heeft een Koninklijke onderscheiding ontvangen van gezaghebber Edison Rijna. Het is volgens het Openbaar Lichaam Bonaire (OLB) een blijk van dankbaarheid voor alles waar hij zich voor ingezet heeft.

Dokter Dick, zoals hij vaak genoemd wordt, was voordat hij met pensioen ging directeur en zelfstandig huisarts bij de Centro Médico Central Bonaire, directeur van een hyperbaar centrum, duikersarts, docent en muzikant. 

De dokter heeft een recompressiekamer gerealiseerd op Bonaire, gebaseerd op de groei van de duikindustrie. Deze kamer kan ook gebruikt worden voor verschillende andere behandelingen. Met het realiseren van dit hyperbaar centrum heeft hij vele levens kunnen redden, amputaties kunnen voorkomen en ook van Bonaire een populaire bestemming gemaakt die veilig is voor het duiktoerisme.

One comment on “Dokter Dick van der Vaart ontvangt Koninklijke onderscheiding”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram