dinsdag 30 mei 2023 12:50
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
20 mei 2022

Carnavalsgroepen kunnen beginnen met het treffen van alle voorbereidingen voor de carnavalsoptochten in 2023. Dat heeft minister Sithree van Heydoorn (MFK) van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport (OWCS) bekendgemaakt.

Van Heydoorn heeft samen met het ministerie verschillende afdelingen van de regering gesproken. Daarnaast zijn er ook gesprekken gevoerd met vertegenwoordigers van carnavalsgroepen. De partijen zijn overeengekomen dat de bevolking zal worden gestimuleerd om deel te nemen aan de voorbereidingen voor de carnavalsactiviteiten.

De minister hoopt dat de carnavalsgroepen op tijd kunnen beginnen en aan de slag kunnen om alles op orde te krijgen. Ondertussen zal de regering de ontwikkelingen omtrent Covid-19 in de gaten houden. “Ik hoop dat de besmettingen niet te veel invloed op de bevolking hebben en carnaval op een verantwoorde manier gevierd kan worden in 2023”, aldus Van Heydoorn.

De aankomende tijd zal er meer informatie over carnaval 2023 bekend worden gemaakt.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram