woensdag 6 juli 2022 19:25
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
19 mei 2022

Spelers van Ajax hebben donderdag de eerste voetbaldoelen van het Future Goals programma afgeleverd bij het Mgr. Niewindt College in Otrobanda. De leerlingen mochten de doelen gelijk uittesten met Jurriën Timber, Steven Berghuis en Edson Alvarez.

Het Future Goals programma is een initiatief van Sandals Resort en AFC Ajax en gaat alle basisscholen op Curaçao voorzien van voetbaldoelen en-uitrusting. Bijzonder is dat de doelen gemaakt zijn van gerecyclede visnetten uit de oceaan en plastic afval.

Daarnaast wordt het programma ondersteund door Favela Street Foundation van Rocky Hehakaija. Samen met de Ajax Coaching Academy leidt de organisatie de Future Goals Coaches op die trainingen zullen gaan geven aan de leerlingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram