woensdag 6 juli 2022 19:09
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
19 mei 2022

De Openbare Bibliotheek Bonaire heeft haar 3.800ste lid verwelkomd. Het aantal leden van de bibliotheek neemt toe en ook het aanbod blijft uitbreiden.

De Openbare Bibliotheek breidt ook haar diensten uit op het gebied van onder andere activiteiten en digitalisering. Uit de groei van het aantal leden merkt de bibliotheek dat de belangstelling voor de dienstverlening toeneemt.

Steeds meer leden maken ook gebruik van het nieuwe aanbod van de bibliotheek, namelijk de online bibliotheek. Bij het inschrijven kunnen nieuwe leden dit op verzoek gelijk aanvragen en worden de inloggegevens meegegeven bij het lidmaatschap. Naast het lenen van fysieke boeken hebben leden dan ook gelijk toegang tot online digitale- en luisterboeken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram