woensdag 6 juli 2022 17:48
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
19 mei 2022

Drie mannen hebben een boete opgelegd gekregen van duizend gulden voor het feveren op de openbare weg. Dat oordeelde de rechter woensdag.

Het drietal kreeg ook een proeftijd van drie jaar en hun auto’s werden voorwaardelijk verbeurd verklaard. Dat betekent dat de auto’s wel worden teruggegeven, maar definitief in beslag worden genomen als ze de komende drie jaar worden betrapt op feveren of een ander (verkeers)delict.

Vanaf december 2021 is de politie samen met Openbaar Ministerie intensiever gaan handhaven op feveren. Er wordt niet alleen op straat gecontroleerd, maar er is ook een onderzoek ingesteld naar fever-filmpjes via social media. De auto’s van de drie mannen kwamen vaker voor op filmpjes op Facebook en Whatsapp.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram