woensdag 6 juli 2022 18:04
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
18 mei 2022

De nieuwe jingle ‘Sembr’awe pa kosechá mañan’ (‘Plant vandaag om morgen te oogsten’) van het Openbaar Lichaam Bonaire (OLB)  is vanaf deze week op de Bonairiaanse radio te horen. Het doel is om burgers te herinneren aan het belang van het eten van vers fruit en groenten.

De afdeling Publieke Gezondheid wil burgers aansporen om goed voor zichzelf te zorgen. “Een gezonde levensstijl is belangrijk om langdurige ziektes te voorkomen zoals ernstig overgewicht, hartklachten en suikerziekte”, aldus het OLB. 

De nieuwe jingle van ‘Sembr’awe’ is door Ito Martis gecomponeerd. Bij de viering van Dia di Rincon was hij voor het eerst te horen. 

Sembr’awe pa kosechá mañan maakt deel uit van het programma ‘Groente en Fruit’, dat in 2018 is gestart. De campagne loopt al vanaf 2019. “De campagne draaide goed, maar is door COVID-19 tijdelijk stopgezet. Met de lancering van de nieuwe jingle wordt de campagne nieuw leven ingeblazen”, aldus het OLB. 

Check de jingle hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram