maandag 11 september 2023 19:14
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
18 mei 2022

De meteorologische dienst Curaçao geeft code geel af voor extreem saharastof. De voorzorgsmededeling geldt van woensdagochtend tot donderdagochtend. 

Mensen met allergieën kunnen last krijgen van het stof. Bij sommigen kan het zelfs ademhalingsmoeilijkheden veroorzaken. Ook wordt door het stof het zicht beperkt, wat gevaarlijk kan zijn in het verkeer. 

De meteorologische dienst geeft meerdere voorzorgsmaatregelen. Zo adviseren zij iedereen om zo veel mogelijk thuis te blijven met gesloten ramen, om anti-allergische middelen te gebruiken indien nodig, om de ramen van de auto gesloten te houden en om een mondkapje op te doen. 

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram