woensdag 6 juli 2022 19:01
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
18 mei 2022

Banco di Caribe waarschuwt haar klanten voor phishing berichten. Onlangs zijn er SMS-berichten verspreid naar klanten van de bank waarin gevraagd wordt om bankgegevens. 

In de berichten worden klanten van Banco di Caribe geïnformeerd dat het gebruik van hun Visa-rekening is beperkt vanwege verdachte transacties. Ook wordt klanten gevraagd om hun rekening opnieuw te activeren door op een link te klikken om zo hun creditcardgegevens door te geven. 

Banco di Caribe geeft aan nooit een sms of e-mail te sturen om een Visa Account te heractiveren of om andere persoonlijke informatie te vragen. ”Wij vragen onze klanten om nooit op links te klikken, noch gevraagde informatie te verstrekken bij het ontvangen van genoemde berichten”, aldus de bank. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram