donderdag 7 juli 2022 01:36
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
18 mei 2022

Een 58-jarige man is dinsdagavond verongelukt. Hij verloor de macht over het stuur van zijn auto en sloeg toen over kop. De man is de twaalfde verkeersdode van dit jaar.

Het slachtoffer reed op de Schottegatweg West richting Rio Canario. Volgens ooggetuigen reed hij te hard en door rood licht. Bij de verkeerslichten van het benzinestation van Buena Vista verloor de man de macht over het stuur en vervolgens sloeg de auto over de kop. De auto is terecht gekomen op het terrein Isla.

De ambulance kwam ter plekke, maar kon niks meer voor de bestuurder doen. Hij was gedeeltelijk onder de auto gekomen en was op slag dood. Uit het eerste politieonderzoek blijkt ook dat het slachtoffer geen gordel om had.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram