donderdag 7 juli 2022 01:15
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
17 mei 2022


De Vereniging Bedrijfsleven Curaçao (VBC) organiseert op 25 mei een zakelijk ontbijt bij de Centrale Bank van Curaçao en St. Maarten (CBCS). Staatssecretaris Alexandra van Huffelen (D66) zal als gastspreker een toespraak houden.


De toespraak heeft als titel "Samen sterker in het Koninkrijk voor welvaart en welzijn van iedereen". Van Huffelen krijgt de gelegenheid om tijdens dit ontbijt haar visie op de huidige en toekomstige ontwikkeling van het eiland weer te geven. De VBC zegt is zeer vereerd te zijn dat Van Huffelen de keynote spreker zal zijn. 

Het ontbijt vindt plaats in het atrium van de CBCS en begint om 9:30 uur. Kaarten zijn te koop bij het VBC bureau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram