woensdag 6 juli 2022 01:21
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
17 mei 2022

Zes Statenleden zijn in Colombia en bezoeken de tweedaagse USA CBD Expo. Ze hebben gisteren een werkbezoek gebracht aan het Colombiaanse ministerie van gezondheid. Dit maakte MAN-Statenlid Giselle Mc William bekend.

Oud-minister Suzy Camelia-Römer (PIN)  heeft reeds in 2019 het cannabisproject ingediend en Mc William stelde een parlementaire delegatie voor om deze expo bij te wonen. Zes dagen voor de start van de USA CBD Expo zijn Giselle Mc William (MAN), Eduard Braam (MFK), Rennox Calmes (TPK), Zita Jesus-Leito (PAR), Michelangelo Martines (KEM) en Gwendell Mercelina (PNP) gearriveerd.

GMN minister Dorothy Pietersz-Janga (MFK) heeft al eerder te kennen gegeven dat dit project geen prioriteit heeft in haar beleid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram