woensdag 6 juli 2022 22:29
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
17 mei 2022

Het Openbaar Ministerie (OM) is op zoek naar een getuige in de zaak van een gewapende overval op de Dr. Maalweg op 27 september 2021. Bij de vlucht van de vermoedelijke daders werd op hun auto geschoten door de politie. Daarbij kwam één inzittende om het leven.

Uit het onderzoek van de Landsrecherche Curaçao blijkt dat de bestuurder van een andere personenauto de achtervolging waarschijnlijk heeft gezien. Zij zou meer kunnen vertellen over wat er precies gebeurd is tijdens de achtervolging. 

De Landsrecherche is dringend op zoek naar de bestuurder van de kleine rode auto, omdat zij mogelijk over belangrijke informatie beschikt. De recherche kan benaderd worden via het telefoonnummer 4650402. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram