donderdag 7 juli 2022 01:29
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
17 mei 2022

Staatssecretaris voor Koninkrijksrelaties Alexandra van Huffelen (D66) brengt opnieuw een bezoek aan Curaçao, Aruba en Sint Maarten. Van Huffelen is van maandag tot vrijdag op de eilanden en zal langs gaan bij inwoners, ondernemers en vrijwilligers van maatschappelijke organisaties.

De staatssecretaris legt de focus op het ontmoeten van mensen die op de eilanden wonen. “Wij zijn er als bestuurders voor hen en niet andersom. Dat betekent concreet dat ik niet alleen met politici in gesprek wil. Ik wil graag persoonlijk kennis maken met de inwoners en de maatschappelijke organisaties om te horen over hun dromen en zorgen.”

Op 25 mei is de staatssecretaris op Curaçao gastspreker tijdens een zakelijk ontbijt van de VBC. Van Huffelen krijgt de gelegenheid om tijdens dit ontbijt haar visie op de huidige en toekomstige ontwikkeling van het eiland weer te geven.

Van Huffelen bracht van 10 tot en met 24 februari een kennismakingsbezoek aan alle eilanden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram